voetbalzone

Gerrard: ‘Mijn halve lichaam onder de tattoos voor de titel, ik zou het doen’

Peter Nusselder11 jan 2014, 09:39
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2014, 09:39
Advertentie

Na verschillende jaren waarin Liverpool niet meer was dan een subtopper in de Premier League, doet de Engelse grootmacht dit seizoen weer echt mee om de titel. Steven Gerrard won in 2005 de Champions League, maar een landskampioenschap zou de middenvelder nóg meer waard zijn.

/

De 33-jarige clubicoon van the Reds beseft dat zijn ploeg voor het eerst sinds jaren weer mag dromen van de eerste plaats in de competitie. “Zeker als we zo blijven spelen als we de afgelopen maanden hebben gedaan. Dat is een spannend vooruitzicht”, vertelt Gerrard aan Sky Sports. “Ik word er zelfs een beetje bang van, want ik weet niet of ik mezelf dan wel in de hand zou kunnen houden.”

“Een landstitel zou waarschijnlijk nog mooier zijn dan de Champions League die ik met Liverpool won, omdat het een prijs is die ik nog niet heb.” Stevie G. heeft er dan ook veel voor over om aan het eind van het seizoen als kampioen gekroond te worden. “Als iemand tegen me zou zeggen: ‘Laat je halve lichaam onder de tattoos zetten en jullie worden eerste in de Premier League’, dan zou ik het morgen meteen doen.”

Bezig met laden …