voetbalzone

Gerrard spreekt nog niet van titel: 'De top vier blijft onze doelstelling'

Thijs Post25 dec 2013, 14:33
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2013, 14:33
Advertentie

Steven Gerrard heeft een fantastische staat van dienst bij Liverpool, maar de titel pakte de 33-jarige aanvoerder van Liverpool nog nooit. Dit jaar maakt zijn club een uitstekende kans: na zeventien wedstrijden zijn the Reds lijstaanvoerder. Gerrard blijft voorzichtig: de verschillen in de top zijn extreem klein (nummer zeven Tottenham Hotspur heeft slechts zes punten minder), dus plaatsing voor de Champions League blijft het hoofddoel voor Liverpool.

/

“Met het talent dat we hebben in de selectie en de manier waarop we zijn begonnen, hebben we onszelf een uitstekende mogelijkheid bezorgd om in de top vier te eindigen. Als we die klassering door onze vingers laten glippen, zal iedereen zeer teleurgesteld zijn. We moeten in de top vier eindigen, dat levert financiën op waardoor we nieuwe spelers kunnen halen”, zegt Gerrard tegen Sky Sports.

“Pas als we met nog tien wedstrijden te gaan actief zijn in de titelstrijd, dan noem ik ons titelkandidaat”, gaat de middenvelder verder. “Ik laat mijn hoofd niet op hol brengen met nieuwe voorspellingen en een nieuwe doelstelling. Ik heb echter wel vertrouwen en geloof in mijn teamgenoten, dat we in staat zijn om een aantal mensen te verrassen.”

Bezig met laden …