voetbalzone

Gerrard verklaart drie afwijzingen aan ‘beste trainer ter wereld’

Erik van Dam11 mei 2015, 13:33
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2015, 13:33
Advertentie

José Mourinho zei in aanloop naar de wedstrijd Chelsea-Liverpool dat hij het jammer vond om Steven Gerrard straks te zien vertrekken. In zijn eerdere periode bij Chelsea en tijdens zijn verblijven bij Internazionale en Real Madrid probeerde hij de Engelse middenvelder steeds binnen te halen, maar Gerrard gaf the Special One iedere keer nul op het rekest.

voetbalzone

Gerrard bevestigt dat Mourinho inderdaad heel vaak achter hem aanzat. Als antwoord op de lovende woorden van de trainer kaatste Stevie G de bal terug. “Ik heb ontzettend veel respect voor hem, hij is geweldig: Mourinho is in mijn optiek de beste trainer ter wereld. Ik zou drie keer ‘ja’ tegen hem hebben gezegd, als ik niet zo’n enorme fan van Liverpool was. Mourinho was wel de reden dat ik af en toe om me heen gekeken heb.”

“Maar Mourinho begreep wel waarom ik het niet kon doen: omdat ik van Liverpool houd. Het betekent altijd net wat meer als je voor je eigen mensen iets wint”, vindt Gerrard. Zondag zorgde de routinier, die straks aan de slag gaat bij Los Angeles Galaxy, er kort voor rust voor dat de ontmoeting met Chelsea in een 1-1 remise eindigde.

Bezig met laden …