voetbalzone

Gerrard wilde Suárez eigenlijk de waarheid zeggen: 'Net voor de hattrick'

Erik van Dam29 apr 2012, 07:40
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2012, 07:40
Advertentie

Steven Gerrard was blij dat Luis Suárez zaterdag voor het eerst een hattrick maakte in de Premier League. De Uruguayaan vond drie keer keer het net tegen Norwich City en nam daarmee de volledige productie van Liverpool op zich. “Ik wilde hem net op z'n donder gaan geven voor iets dat daarvoor gebeurde, toen hij die derde maakte”, aldus Gerrard.

/

Met nog acht minuten op de borden leidde Liverpool met 0-2 en vond Gerrard dat Suárez niet al met zijn gedachten bij het eindsignaal moest zijn. “Ik wilde hem net de waarheid gaan zeggen, toen hij de hattrick voltooide. Het lag echt op het puntje van mijn tong om met hem te gaan praten. Maar in plaats daarvan werd het dus een applaus voor hem”, laat Gerrard weten in de Engelse media. De middenvelder was onder de indruk van Suárez.

“Hij is een topper, een van de besten ter wereld op dit moment. Vandaag was zijn dag en zijn afronding was heel sterk. Zijn bewegingen zijn van grote klasse en we zitten helemaal op dezelfde golflengte”, constateert de aanvoerder van the Reds dik tevreden. “Hij is een speciale speler. We hadden vandaag twee, drie keer vaker kunnen scoren, maar zijn alsnog heel tevreden. Dit was een uitstekende teamprestatie.”

Bekijk hier de samenvatting van Norwich City - Liverpool:


Bezig met laden …