voetbalzone

Gerrard wordt geslachtofferd: ‘Hij gaat niet meer iedere wedstrijd spelen’

Gijs Freriks29 nov 2014, 18:25
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2014, 18:25
Advertentie

Steven Gerrard maakte precies zestien jaar geleden zijn debuut in het eerste elftal van Liverpool, maar vond zichzelf zaterdagmiddag terug op de reservebank. Manager Brendan Rodgers haalde de aanvoerder na drie achtereenvolgende nederlagen uit het elftal en gaf na de 1-0 overwinning op Stoke City meer tekst en uitleg.

voetbalzone

“Gerrard is op het punt in zijn carrière aanbeland dat hij niet meer iedere wedstrijd voor ons zal én kan spelen”, vertelde Rodgers. “Maar ik kijk gewoon wedstrijd voor wedstrijd en beslis iedere keer weer wat de beste opstelling is.” De 34-jarige Gerrard maakte tegen Stoke nog wel zijn minuten, want een kwartier voor tijd kwam hij in het veld voor Lucas Leiva.

“De spelers waren vandaag echt geweldig”, vervolgde Rodgers. “De organisatie was goed en de goal zat er al de hele tijd aan te komen. Glen Johnson kopte de bal met gevaar voor eigen leven in, erg dapper. Maar daarmee bezorgde hij ons wel een belangrijke zege. Dit is volledig verdiend en het is ook mooi dat we de nul hebben gehouden.”

Bezig met laden …