voetbalzone

Gerritsen hoopt op plekje bij Preston North End

24 dec 2008, 13:53
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2008, 13:53
Advertentie
Patrick Gerritsen hoopt zijn voetballoopbaan binnenkort voort te kunnen zetten in de Engelse Championship. De aanvaller is bij zijn huidige werkgever FC Twente overbodig geraakt, en is sinds enkele weken nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe club. De voorbije dagen werkte hij een stage af bij Preston North End.

De uit de eigen jeugdopleiding afkomstige Gerritsen leek zich twee jaar geleden op te gaan werken tot een belangrijke waarde bij de Tukkers, maar een zware blessure stond een definitieve doorbraak in de weg. Na een lange periode van revalideren sloot hij enkele maanden geleden weer aan bij de selectie, maar vooralsnog heeft coach Steve McClaren geen plannen met de 21-jarige buitenspeler.

Go Ahead Eagles informeerde onlangs ook naar de mogelijkheid van een tijdelijke overname, maar de voormalig jeugdinternational lijkt de voorkeur te geven aan een buitenlandse club. In januari hoort Gerritsen volgens RTV Oost meer van Preston, dat momenteel de achtste plaats bezit in de Engelse equivalent van de Eerste divisie.
Bezig met laden …