voetbalzone

Geruchten over PSG-ster komen weer op gang: 'Hij is echt een fenomeen'

Bart Kruyt30 dec 2015, 14:42
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2015, 14:42
Advertentie

De transfermarkt gaat bijna weer open en dus verschijnen er automatisch weer geruchten over de toekomst van Marco Verratti. De Italiaans international is een van de meest begeerde middenvelders van dit moment en onder meer Chelsea, Real Madrid en Barcelona zouden aan hem denken. Paris Saint-Germain is echter absoluut niet van plan om Verratti te laten gaan.

voetbalzone

De middenvelder heeft zelf ook al meermaals aangegeven dat hij bij PSG wil blijven en daar is Thiago Motta, ploeggenoot van Verratti in de Franse hoofdstad, erg blij mee: “Marco is een fenomeen”, zegt hij. “Hij is nog jong, maar heeft toch al heel veel ervaring opgedaan. Marco is echt een heel sterke speler en kan werkelijk alles op het middenveld.”

De 23-jarige Verratti is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSG en zijn vierde landstitel lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn. De ploeg van Laurent Blanc hoopt nu ook eens hoge ogen te kunnen gaan gooien in de Champions League. In de achtste finales wacht eerst Chelsea. “Natuurlijk wordt dat niet eenvoudig, maar we gaan er alles aan doen om verder te komen”, zegt Motta.

Bezig met laden …