voetbalzone

Geslagen PSV’ers praten met fans, Depay gaat huilend van het veld

Daniel Cabot Kerkdijk07 dec 2013, 22:00
Laatst bijgewerkt: 07 dec 2013, 22:00
Advertentie

De 2-6 nederlaag tegen Vitesse is bij de selectie van PSV hard aangekomen. Na het laatste fluitsignaal liepen een paar spelers van het team van Phillip Cocu naar de supporters om handen te schudden en een gesprek aan te gaan. De geste van de voetballers werd gewaardeerd.

De supporters van PSV probeerden de voetballers moed in te praten. Het team van Cocu is bezig aan de slechtste reeks wedstrijden sinds 1971. In zeven duels pakte PSV slechts twee punten. De Eindhovenaren zijn daarmee de slechtst presterende club in de Eredivisie. De laatste keer dat PSV zeven Eredivisiewedstrijden op rij niet won, was in het seizoen 1971/72.

Memphis Depay was bijzonder aangeslagen. De aanvaller van PSV liep snikkend de catacomben in. Hij was samen met Karik Rekik, Oscar Hiljemark, Florian Jozefzoon, Ji-Sung Park, Mathias Zanka Jørgensen, Santiago Arias en Abel Tamata het gesprek met de supporters aangegaan. "Zij willen niet zien dat we verliezen zonder inzet", vertelde Rekik naderhand. "We hebben er alles aan gedaan. Ze blijven achter ons staan als ze zien dat we ons honderd procent inzetten."

Bezig met laden …