voetbalzone

Gestopte Robinson sluit een terugkeer bij Engelse selectie niet uit

Robert Smid04 nov 2010, 11:55
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2010, 11:55
Advertentie
/

Men keek gek op, toen Paul Robinson vlak voor de oefeninterland van Engeland tegen Hongarije in augustus besloot om zijn interlandcarrière per direct stop te zetten. De doelman wilde zich in de toekomst alleen nog maar richten op het voetballen in clubverband en liet Fabio Capello weten niet meer beschikbaar te zijn. Maar het lijkt erop dat hij terug kan komen op zijn beslissing.

Robinson werd niet opgenomen in de WK-selectie en schat zijn kansen onder Capello niet al te groot in. Die wil echter stoppen na het EK in 2012. “Het was moeilijk voor me om bij het Engelse elftal te zijn, en zeker als doelman. Als je niet tot de eerste elf behoort, dan heb je het heel erg lastig bij een nationaal team”, zo stelde de doelman van Blackburn Rovers tegenover diverse Engelse media.

Momenteel doet Robinson het geweldig voor zijn werkgever, waardoor er wordt gespeculeerd over een terugkeer van de doelman. Hij laat weten het Engelse elftal niet te missen, maar hij kan eventueel van gedachten veranderen als Capello met pensioen gaat. “Ik denk dat mijn huidige vorm laat zien dat ik goed in mijn vel zit. Of ik terugkeer bij het nationale elftal? Wie weet. Laten we het erop houden dat ik momenteel geniet.”

Bezig met laden …