voetbalzone

‘Geweldig dat hij straks tegen clubs als Bayern München en HSV speelt’

Peter Nusselder22 okt 2013, 11:38
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2013, 11:38
Advertentie

Gertjan Verbeek was in het verleden tweemaal trainer van Heracles Almelo en heeft nog altijd regelmatig contact met Jan Smit, de voorzitter van de club uit Almelo. Smit vindt het mooi dat Verbeek, eerder dit seizoen ontslagen bij AZ, in de Bundesliga aan de slag gaat bij 1. FC Nürnberg.

/

Gezien de nadruk die de coach legt op de discipline zal Verbeek tot zijn recht komen in de Duitse competitie, voorspelt de preses van Heracles. Smit vindt dat de 51-jarige oefenmeester het verdient om in Neurenberg aan het werk te gaan. “Door zijn harde werk en kwaliteiten zijn ze bij hem terechtgekomen”, vertelt Smit aan NUsport. “Nürnberg is een heel grote club, niet de eerste de beste”, weet de bestuurder.

Verbeek zal zijn nieuwe werkgever in de Bundesliga moeten houden, waar Nürnberg momenteel de zestiende plaats bezet. De Heracles-voorzitter is hoe dan ook van mening dat de trainer een mooie stap maakt met zijn overgang naar Duitsland. “Ik vind het geweldig dat hij straks tegen clubs als Bayern München en Hamburger SV speelt”, zegt Smit.

Bezig met laden …