voetbalzone

Gewilde Griezmann hint naar langer verblijf bij Atlético: ‘We zijn in gesprek’

Chris Meijer27 apr 2018, 10:36
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2018, 10:36
Advertentie

Antoine Griezmann wordt de laatste tijd opnieuw geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid. De afkoopclausule van de Franse spits bedraagt momenteel honderd miljoen euro en los Colchoneros willen dan ook graag zijn contract openbreken om dit bedrag te verhogen. Griezmann zegt dat hij komende tijd met de club om de tafel gaat.

Onder meer Manchester United, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Barcelona zouden hengelen naar de diensten van Griezmann. “Mijn toekomst bij Atlético? We zijn met de club in gesprek om te kijken wat we kunnen doen”, stelt de spits in gesprek met COPE. Griezmann maakte donderdagavond het voor Atlético felbegeerde uitdoelpunt in de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa League tegen Arsenal (1-1).

“Ik was moe toen ik in de positie kwam om te scoren, maar ik was toch in staat om het doelpunt te maken. We hadden het doelpunt nodig. Of ik belangrijk ben? Jan Oblak is ook belangrijk, Diego Godín is ook belangrijk, Gabi was belangrijk toen hij in het veld kwam. Alle spelers in ons team zijn belangrijk”, aldus Griezmann, die zich vervolgens nogmaals lovend uitlaat over doelman Oblak. “Jan is op dit moment de beste doelman ter wereld.”

“Niet omdat hij mijn teamgenoot is, maar vanwege de reddingen die hij maakt en de punten die hij voor ons pakt. Het begin was apart, er gebeurde veel”, vervolgt de Fransman over het duel met Arsenal. “We hebben onszelf een goede uitgangspositie verschaft, ik hoop dat de fans voor een geweldige sfeer zorgen in de return. We moeten de Europa League winnen, dus we verwachten een euforische sfeer in het Wanda Metropolitano.”

Bezig met laden …