voetbalzone

Gewilde Inler blijft toch langer in Udine

30 aug 2008, 16:16
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2008, 16:16
Advertentie
Clubs uit Engeland en Italië trokken aan de mouw van Gökhan Inler, maar de middenvelder heeft voorlopig zijn hart verpand aan Udinese. De middenvelder zette zaterdag zijn handtekening onder een nieuw verbeterd contract tot de zomer van 2013. De oude verbintenis van Inler in Udine liep tot medio 2012.

Vooral Arsenal had verregaande belangstelling in de 24-jarige Inler, die zich pas sinds vorig jaar zomer Bianconero mag noemen. "Ik heb nooit getwijfeld over mijn continuïteit bij Udinese", vertelt de Zwitsers international op de clubsite. "Ik geloof in het project van deze club en wil hier mooie jaren beleven. Dit seizoen is onze ploeg nog sterker geworden en we hebben vertrouwen in een goede afloop van het seizoen."

Inler speelde voorheen voor FC Basel, Aarau en FC Zürich alvorens hij vorig jaar zomer met Udinese in zee ging. Volgens zaakwaarnemer Dino Lamberti zag de middenvelder met Turkse roots af van een overgang naar het Emirates Stadium 'omdat hij zich mentaal nog niet goed genoeg achtte voor een Europese topclub'.
Bezig met laden …