voetbalzone

Gewilde Lachman kiest FC Twente en maakt seizoen af bij PEC

Erik van Dam29 jan 2014, 13:54
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2014, 13:54
Advertentie

Darryl Lachman heeft volgens RTV Oost woensdag een contract voor drie seizoenen ondertekend bij FC Twente. Eerder op de dag bracht Voetbal International reeds naar buiten dat club en speler op hoofdlijnen akkoord waren over een verbintenis en die informatie wordt nu herhaald en bevestigd door de regionale radio- en televisiezender. Lachman zal het seizoen nog afmaken bij PEC Zwolle.

voetbalzone

De 24-jarige centrumverdediger speelde van 2009 tot 2011 bij FC Groningen en vertrok daarna naar PEC, waar hij de laatste seizoenen uitgroeide tot een belangrijke speler. Hij miste vrijwel geen wedstrijden voor de Overijsselse club en besloot zijn contract niet te verlengen, in de hoop elders onderdak te vinden. Dat is hem nu gelukt: FC Twente lijkt snel zijn komst naar Enschede aan te kondigen.

Voorzitter Adriaan Visser zegt blij te zijn dat Lachman, die ook belangstelling genoot van PSV, Werder Bremen en sc Heerenveen, het seizoen nog afmaakt in het IJsseldeltastadion. “We hebben Darryl hard nodig om ons te handhaven in de eredivisie en om verder succes te hebben in de strijd om de KNVB Beker”, zegt de preses van PEC.

Bezig met laden …