‘Gewisselde Tévez maakte Allegri uit voor angsthaas en hoerenzoon’

Peter Nusselder06 mei 2015, 11:49
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2015, 11:49

Carlos Tévez speelde dinsdagavond een uiterst belangrijke rol in de knappe 2-1 overwinning die Juventus in de halve finale van de Champions League boekte op titelverdediger Real Madrid. De spits van de Italianen was echter bepaald niet blij toen hij kort voor tijd naar de kant gehaald werd.

Met nog vier minuten op de klok besloot trainer Massimiliano Allegri om Tévez te wisselen, maar daar was de aanvaller allerminst van gediend. De Argentijn maakte van zijn hart geen moordkuil en Olé zette een liplezer aan het werk om te ontdekken wat Tévez zijn coach toebeet: volgens de Argentijnse krant werd Allegri door de matchwinner uitgemaakt voor ‘angsthaas’ en ‘hoerenzoon’.

Tévez was in Turijn betrokken bij beide doelpunten van de thuisploeg. Bij de openingstreffer kreeg Real-keeper Iker Casillas nog wel zijn hand achter het schot van de spits, maar kon Álvaro Morata de bal vervolgens vanaf een meter afstand over de doellijn tikken. In de tweede helft werd Tévez in het strafschopgebied gevloerd door Dani Carvajal en benutte hij zelf de toegekende penalty.