voetbalzone

‘Gezien de hedendaagse prijzen was hij het koopje van de eeuw’

Thijs Post12 mrt 2012, 12:08
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2012, 12:08
Advertentie

Antonio Nocerino werd op de laatste dag van de zomerse transferperiode aangetrokken door AC Milan en de middenvelder is sindsdien een enorme hit in Milaan. De van Palermo overgenomen speler heeft een basisplaats en scoorde zondag tegen Lecce alweer zijn negende competitietreffer van het seizoen. Wat hem bijzonder maakt: de tienvoudig Italiaans international kostte slechts 500.000 euro.

/

“Als je ziet hoeveel middenvelders tegenwoordig kosten, dan was hij het koopje van de eeuw”, laat zaakwaarnemer Marco Sommella weten in de Italiaanse media. “Het verbaasde me niets dat vicepresident Adriano Galliani de deal heeft afgerond, hij is een geweldige bestuurder die al wist wat Nocerino kon doen voor i Rossoneri.”

“Ik had deze prestaties van Antonio wel verwacht”, vervolgt de belangenbehartiger. “Hij heeft wel meer doelpunten gemaakt dat ik dacht. Ik heb in het verleden al eens aangegeven dat hij een belangrijke aankoop zou zijn, maar het is niet zo dat we hem net ontdekt hebben. Hij speelde al in de nationale ploeg.”

Bezig met laden …