voetbalzone

‘Gezien wat Giovinco in korte tijd liet zien en Van Persie hele wedstrijd?’

Peter Nusselder12 jun 2012, 11:22
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2012, 11:22
Advertentie

Pietro Leonardi, algemeen directeur van Parma, is trots op de prestatie van Sebastian Giovinco. De aanvallende middenvelder kwam zondag in de slotfase in het veld bij het Italiaans elftal en droeg eraan bij dat titelhouder Spanje tijdens de eerste wedstrijd op het EK op 1-1 werd gehouden.

/

Parma deelt de transferrechten van de 25-jarige Giovinco met Juventus, en het is de vraag voor welke club de Italiaan komend seizoen speelt. “We hebben gesproken met Internazionale over verschillende onderwerpen, en daarbij is ook Giovinco ter sprake gekomen”, vertelt Leonardi aan Radio Radio. “Maar we moeten niet vergeten dat ook Juventus hier wat over te zeggen heeft”, benadrukt de directeur.

Hoe de kleine middenvelder presteert op het EK zal mede bepalen hoe zijn sportieve toekomst eruitziet, denkt Leonardi. “Over tien dagen weten we wat hij waard is.” De beleidsbepaler van Parma vraagt zich overigens waarom spelers als Robin van Persie gezien worden als topvoetballers en Giovinco niet. “Heb je gezien wat hij in twintig minuten liet zien tegen Spanje? En Van Persie, die vijf of zes miljoen euro per jaar verdient, de hele wedstrijd?”

Bezig met laden …