voetbalzone

Ghana met vertrouwde defensie in wedstrijd tegen Duitsland

Bart Kruyt20 jun 2010, 21:13
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2010, 21:13
Advertentie

John Mensah en Isaac Vorsah keren in de wedstrijd tegen Duitsland terug in het hart van de verdediging van Ghana. De twee verdedigers ontbraken wegens blessures tegen Australië, waardoor bondscoach Milovan Rajevac een beroep moest doen op de talenten Jonathan Mensah en Lee Addy. Aankomende woensdag moeten zij weer op de bank plaatsnemen.

Rajevac zei op de persconferentie dat John Mensah en Vorsah wellicht al tegen Australië hadden kunnen spelen, maar dat zij dan grote vraagtekens zouden worden voor het afsluitende groepsduel met Duitsland. Mensah kampte met liesproblemen, terwijl Vorsah een knieblessure had: “Het was niet ernstig, maar we wilden geen risico’s nemen”, zei Rajevac.

Ghana heeft een punt nodig om zich te verzekeren van een plek in de volgende ronde en zeker voor Kevin-Prince Boateng zal het een bijzondere wedstrijd worden. De middenvelder werd geboren in Duitsland en zijn halfbroer Jerome speelt bij de Duitse ploeg. “Hij doet het uitstekend”, zei Rajevac over Kevin-Prince. “Hij helpt het team verder en zal zeker spelen.”

Bezig met laden …