voetbalzone

Ghanese bond hoopt dat Rajevac avances van Al-Sadd weerstaat

Erik van Dam06 jul 2010, 19:38
Laatst bijgewerkt: 06 jul 2010, 19:38
Advertentie

De Ghanese bond (GFA) gaat er alles aan doen om Milovan Rajevac ervan te overtuigen dat hij langer bondscoach blijft van het nationale team. Het contract van de Serviër loopt volgende maand af, maar als het aan de bond ligt verlengen beide partijen de samenwerking. Rajevac kan echter ook het nodige salaris gaan verdienen in het Midden-Oosten.

/

Al-Sadd uit Qatar, dat onder meer de Ghanezen Quincy Owusu-Abeyie en Agyemang Opoku onder contract heeft staan, is bereid om Rajevac een stevig contract aan te bieden. De huidig bondscoach twijfelt nog over zijn toekomst, na een sterk WK met de Black Stars. Ghana won haar openingsduel van Servië (1-0), remiseerde tegen Australië (1-1) en verloor van Duitsland (0-1) in de groepsfase van het mondiale eindtoernooi.

In de achtste finales rekende de enig overgebleven Afrikaanse deelnemer vervolgens knap af met de Verenigde Staten (2-1). Pas in de kwartfinales moest het, na strafschoppen, capituleren tegen Uruguay. Bondsvoorzitter Kwesi Nyantakyi laat dan ook weten dat hij hoopt dat Rajevac zijn aflopende verbintenis wil verlengen. De Serviër is sinds 2008 in dienst bij de bond.

Bezig met laden …