voetbalzone

Ghanese bond wil duidelijkheid over Essien en gaat praten met Chelsea

Matthijs van Laar18 mei 2010, 11:23
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2010, 11:23
Advertentie

De Ghanese bond gaat een dezer dagen met een delegatie van Chelsea om de tafel om de situatie van Michael Essien door te nemen. De middenvelder staat al maanden buitenspel met een knieblessure en het is onduidelijk of hij tijdig fit zal zijn voor het WK in Zuid-Afrika. In Ghana wil men nu echter weten waar ze aan toe zijn. “Het is tijd om duidelijkheid te scheppen”, zei Essien dinsdag in lokale media.

/

Naast afgevaardigden van Chelsea en de Ghanese bond zullen ook kniespecialisten de conversatie bijwonen. “We hebben gewacht tot het seizoen voor Chelsea erop zat, maar nu is het tijd voor duidelijkheid”, aldus Essien, die op 15 januari zijn laatste wedstrijd speelde. Tijdens de Afrika Cup viel hij in de wedstrijd tegen Ivoorkust geblesseerd uit.

“Op dit moment ben ik bezig met mijn revalidatieprogramma”, vertelt de 27-jarige middenvelder. “Chelsea heeft me toestemming gegeven om tot eind mei op het trainingscomplex te werken. Mijn fysieke gesteldheid wordt nauwkeurig in de gaten gehouden door experts. Ik voel me een stuk beter dan een paar weken geleden en hoop dat ik op tijd fit ben.”

Bezig met laden …