voetbalzone

Gigantisch debacle dreigt voor Lazio: slechts elf seizoenkaarten verkocht

Matthijs van Laar19 jul 2016, 22:28
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2016, 22:28
Advertentie
/

De fans van Lazio hebben bijzonder weinig fiducie in het komende voetbaljaar. Dat blijkt uit het feit dat de club op de eerste dag van de seizoenkaartverkoop slechts elf (!) exemplaren van de hand wist te doen. Daarmee lijkt het immense Stadio Olimpico ook komend seizoen weer grotendeels leeg te zullen zijn tijdens thuisduels van de Romeinen.

Lazio verkocht een jaar geleden nog wel 13.000 seizoenkaarten, maar in de 70.000 plaatsen tellende arena van i Biancocelesti vielen die fans vaak weg tegen het enorme decor. De supporters lijken nu nog minder te porren om geld neer te tellen voor een jaarkaart, zo schrijft La Gazzetta dello Sport.

Dat heeft te maken met de matige prestaties van afgelopen seizoen, waarin Lazio als achtste eindigde, en het debacle rond de aanstelling van Marcelo Bielsa. De Argentijn leek al binnen, maar weigerde om zijn handtekening te zetten onder het contract. Daarnaast vrezen de fans dat de club afscheid zal moeten nemen van publiekslieveling Antonio Candreva, die veel interesse van buitenaf geniet.

Bezig met laden …