voetbalzone

‘Giggs, Ramsey en Bale zouden aankopen zijn waar we iets mee kunnen’

Daniel Cabot Kerkdijk05 jan 2014, 06:30
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2014, 06:30
Advertentie

Ole Gunnar Solskjaer werd afgelopen week bij Cardiff City gepresenteerd als de opvolger van de ontslagen Malky Mackay. De oefenmeester uit Noorwegen vierde zaterdag tijdens zijn eerste officiële duel meteen zijn eerste succesje. De Welshe club zegevierde met 1-2 bij Newcastle United en plaatste zich zodoende voor de vierde ronde van het toernooi om de FA Cup.

/

Solskjaer wil Cardiff City behouden voor de Premier League en hoger eindigen dan Swansea City, de Welshe aartsrivaal. Vincent Tan, de markante clubeigenaar uit Maleisië, heeft Solskjaer toegezegd dat hij de huidige selectie nog voor dertig miljoen euro aan spelers mag versterken. Magnus Wolff Eikrem lijkt een van zijn eerste versterkingen te worden. De middenvelder van sc Heerenveen was zaterdag aanwezig bij het debuut van landgenoot Solskjaer.

“We hebben nu ook een goede ploeg”, vertelde Solskjaer na het duel in Newcastle. “Maar we zullen wel zien wie er komen. Ik heb er wel eens aan gedacht om een lijstje met Ryan Giggs, Aaron Ramsey en Gareth Bale in te dienen. Dat zijn toch jongens uit de regio. Dat zijn wel aankopen waar we iets mee kunnen”, knipoogde de Noorse manager.

Bezig met laden …