voetbalzone

Giggs waarschuwt talenten United: 'Laat het hoofd niet hangen'

Erik van Dam01 dec 2010, 15:35
Laatst bijgewerkt: 01 dec 2010, 15:35
Advertentie

Ryan Giggs heeft publiekelijk een waarschuwing afgegeven aan de jongere garde bij Manchester United. De ervaren vleugelspeler stond dinsdagavond negentig minuten op het veld tijdens de Carling Cup-wedstrijd tegen West Ham United, maar in een overwegend jonge opstelling ging het elftal kansloos ten onder (4-0). Giggs hoopt dat de jongelingen meer ruggengraat leren tonen.

/

“Je speelt wel voor Manchester United, dan moet je je over een tegendoelpunt heen kunnen zetten”, mokt Giggs een dag na de smadelijke nederlaag. Voor rust zette Jonathan Spector The Hammers op een 2-0 voorsprong en in de tweede helft mochten de Londenaren uitlopen naar een dikke zege. “Na een achterstand moet je gewoon doorvoetballen en je hoofd niet laten hangen”, is Giggs van mening.

Volgens de Welshman kwam slordig verdedigen zijn team dinsdag zeer duur te staan. “We hadden er echt vertrouwen in dat we dit duel konden winnen, dus is het teleurstellend om met 4-0 ten onder te gaan. West Ham speelde prima en ik moet hen ook credits geven voor de manier waarop ze scoorden. Maar we hadden echt beter moeten verdedigen. Als onze eerste kans van Gabriel Obertan erin was gegaan, hadden we misschien een heel ander duel gehad.”

Bezig met laden …