voetbalzone

'Gimnástic aast op tweetal van Eindhoven'

21 dec 2007, 08:49
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2007, 08:49
Advertentie
Gerald Vanenburg is nog maar net trainer van FC Eindhoven, maar zal wellicht volgende maand al op zoek moeten naar nieuwe spelers. Volgens het Algemeen Dagblad staan zowel topscorer Fabio Caracciolo als de Belg Tim de Meersman in de belangstelling van Gimnástic, uitkomend in de Spaanse Segunda División.

De club uit Tarragona wil wil een samenwerkingsverband met FC Eindhoven aangaan en de overstap van beide spelers zou hiervan een eerste gevolg zijn. Als tegenprestatie zou de 24-jarige Spanjaard Xavi Comas vervolgens naar Brabant komen.

"Gimnastic wil met enkele clubs buiten Spanje samenwerken", zegt technisch manager Hans Smulders in de ochtendkrant. "Vanwege onze connectie met PSV zijn we voor hen interessant. Als Caracciolo en De Meersman weggaan is dat een aderlating, maar we zijn nu eenmaal een opleidingsclub."

Caracciolo (23) is met twaalf treffers clubtopscorer, terwijl ook De Meersman (22) een uitstekend seizoen doormaakt. Gimnástic, vorig seizoen gedegradeerd uit de Primera División, maakt met een zeventiende stek een slecht seizoen door.
Bezig met laden …