voetbalzone

Glasgow Rangers gaat Bursaspor allesbehalve onderschatten

Robert Smid29 sep 2010, 09:26
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2010, 09:26
Advertentie

Walter Smith is waakzaam voor een slecht resultaat in de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions League. Tegenstander is het in Europa onbekende Bursaspor, dat afgelopen jaar het Turkse kampioenschap wist te winnen. De oefenmeester van Glasgow Rangers gaat de opponent van woensdagavond zeker niet afschrijven.

/

Bursaspor heeft vooralsnog geen goede indruk achtergelaten in Europees verband. De ouverture in de Champions League werd in eigen huis kansloos met 0-4 verloren van Valencia. Smith is er echter niet gerust op, gezien het kampioenschap van vorig jaar en omdat de ploeg ook dit jaar weer de leiding in de Turkse competitie heeft genomen. En dat, ten koste van topclubs als Galatasaray, Besiktas en Fenerbahçe.

Smith heeft de wedstrijd van Bursaspor tegen Valencia gezien en vond de 0-4 geflatteerd. “Ik was een typische Champions League-wedstrijd. De thuisploeg richtte zich vooral op het aanvallen, maar liet hierdoor gaten in de defensie vallen. Valencia maakte dat ook wel schitterend af, er werd korte metten gemaakt met de foutjes van Bursaspor”, aldus Smith tegenover diverse media.

“Als je het Turkse kampioenschap weet te pakken, dan heb je een sterke ploeg. We hebben de afgelopen weken wat informatie gezocht en we zijn tot de conclusie gekomen dat Bursaspor een aantal sterke spelers heeft. Het zal absoluut niet makkelijk worden. Misschien zijn ze dan wel een nieuw gezicht in de Champions League, maar we gaan ze niet onderschatten.”

Bezig met laden …