voetbalzone

Glasgow Rangers laat niets los over voorval rond McGregor

Daniel Cabot Kerkdijk21 feb 2010, 22:55
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2010, 22:55
Advertentie

Allan McGregor heeft in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Glasgow lichte verwondingen opgelopen, zo melden Schotse media. Glasgow Rangers bevestigt dat er een 'voorval' heeft plaatsgevonden, maar wenst verder geen informatie te verstrekken. De doelman zou in het ziekenhuis zijn geholpen aan zijn verwondingen, de politie weet niets af van een vermeend incident.

McGregor zou lichtgewond zijn geraakt bij het verlaten van een nachtclub, een etmaal nadat duidelijk werd dat de competitiewedstrijd tegen St Johnstone vanwege de barre weersomstandigheden niet door zou gaan. De doelman kwam onlangs negatief in het nieuws toen er onderzoek werd gedaan naar de vermeende mishandeling van een vrouw. Hij ontkende in alle toonaarden betrokken te zijn geweest.

Het nieuws komt op een vervelend moment. McGregor hoort maandag of hij bij de selectie van Schotland zit. De sluitpost speelde niet meer voor zijn land nadat hij in het spelershotel samen met Barry Ferguson flink de bloemetjes buiten zette. George Burley kreeg echter zijn congé en is inmiddels vervangen door Craig Levein, die voorstander was van de terugkeer van McGregor.

Bezig met laden …