voetbalzone

Glazen flesje mist hoofd Odjidja ternauwernood na duel in Mechelen

Erik van Dam11 dec 2010, 07:02
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2010, 07:02
Advertentie

Vadis Odjidja-Ofoe is vrijdagavond ternauwernood ontkomen aan een glazen flesje, dat in zijn richting werd gegooid. De 21-jarige middenvelder van Club Brugge mocht zich winnaar noemen na een 1-0 zege op het veld van KV Mechelen. Terwijl hij de pers te woord stond na de wedstrijd, werd er vanuit het publiek een leeg colaflesje in zijn richting gegooid. Een oplettende cameraman voorkwam een inslag.

In de wedstrijd trok scheidsrechter Jérôme Efong Nzolo al lustig kaarten voor verschillende spelers; zeven gele en één rode. Na afloop gingen de onvriendelijkheden evenwel door. Supporters van KV Mechelen gooiden diverse voorwerpen in de richting van Bruggenaar Odjidja en hadden bijna 'succes' met een leeg glazen flesje, dat op ooghoogte werd aangegooid.

Een medewerker van Belgacom tv kon met een knappe redding nipt vermijden dat Odjidja geraakt werd. De verslaggever besloot daarop het interview te staken, om de veiligheid van de speler niet verder in het geding te brengen. Onduidelijk is of de Belgische bond een onderzoek zal instellen naar het wangedrag van de Mechelse fans.

Bekijk hier de beelden van het interview van Vadis Odjidja

Bezig met laden …