voetbalzone

Glimlachende Wenger noemt wijdverbreid gerucht ‘een illusie’

Erik van Dam24 jan 2014, 23:15
Laatst bijgewerkt: 24 jan 2014, 23:15
Advertentie
voetbalzone

Arsène Wenger heeft vrijdagavond tegengesproken dat hij bezig is Julian Draxler naar Arsenal te halen. Het Duitse toptalent van Schalke 04 wordt al enige tijd gevolgd door the Gunners en verschillende bronnen meldden gedurende de avond dat een delegatie van Arsenal in Duitsland zou zijn voor gesprekken met Draxler en diens huidige club. Wenger zegt echter dat daar geen sprake van is.

Glimlachend beantwoordde hij vragen van de aanwezige verslaggevers over Draxler tijdens de persconferentie na Arsenal - Coventry City (4-0). “Eerlijk waar, we zijn niet met hem bezig. Het Draxler-gerucht is een illusie, er is niets gaande. We hebben ook niet de behoefte om op dit moment onze flanken te versterken”, sprak de Franse trainer.

Eerder op de dag gaf Wenger al aan waarschijnlijk niemand te zullen halen in de dagen dat de transfermarkt nog geopend is. “Er is geen nieuws over transfers”, zei de coach van de Londenaren. “Ik voel me een beetje schuldig als ik tijdens de transferperiode naar een persconferentie moet komen en ik niets te vertellen heb. Maar ik wil ook niet liegen.” In de zomer haalde hij Mesut Özil, Mathieu Flamini en Yaya Sonogo binnen.

Bezig met laden …