voetbalzone

Goal en assist voor Afellay: 'Onwaarschijnlijk wat ik meemaakte'

Bart Kruyt17 sep 2014, 07:10
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2014, 07:10
Advertentie

Ibrahim Afellay wist dat hij bij Barcelona niet op veel speelminuten hoefde te rekenen en vertrok in de afgelopen transferperiode naar Olympiacos. Dinsdagavond was hij de uitblinker voor de Griekse kampioen in de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid en met een doelpunt en een assist had hij een groot aandeel in de verrassende 3-2 overwinning. Afellay is dolgelukkig.

voetbalzone

De technicus heeft een vervelende periode vol blessureleed achter zich gelaten en kan nu weer genieten van het voetbal. Hij wordt dit seizoen gehuurd door Olympiacos en heeft het er uitstekend naar zijn zin. "Ik ben heel erg blij dat ik hier zit, de mensen hebben me goed opgevangen", zegt Afellay op de website van zijn club. "We zullen verder wel zien hoe mijn toekomst eruit ziet."

"Ik hoorde al positieve verhalen over de fans, maar wat ik vanavond meemaakte was onwaarschijnlijk", vervolgt Afellay. "Zelfs tijdens de warming-up zongen ze ons al toe. Met zulke steun zijn wij lastig te verslaan. Dit had ik niet kunnen bedenken toen ik naar deze club kwam. Wij waren de betere ploeg en speelden erg goed."

Bezig met laden …