voetbalzone

‘God wilde het zo, er is 40 miljoen betaald voor spelers met minder ervaring’

Robin Bruggeman09 sep 2016, 13:53
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2016, 13:53
Advertentie

Ricardo Rodríguez werd de afgelopen transferperiode met een aantal topclubs in verband gebracht, waaronder Arsenal, Manchester City en Barcelona. Een definitieve overstap bleef echter uit, waardoor de Zwitser nog steeds bij VfL Wolfsburg speelt. Hij ziet dit zelf niet als een probleem.

/

“Ik denk dat het zo heeft moeten lopen. God heeft het zo gewild”, vertelt hij aan Blick. “Je hebt precies het goede moment nodig voor een transfer en het is een feit dat er dit window maar weinig spelers op mijn positie van club gewisseld zijn. Ik denk niet dat 25 miljoen euro te veel is voor mij, ik ben pas 24 en ik heb al meer dan vier jaar ervaring in de Bundesliga en het nationale elftal. Er zijn in deze transferperiode bedragen van meer dan veertig miljoen euro betaald voor spelers die minder dan dat hebben.”

“Om eerlijk te zijn denk ik niet dat een voetballer ooit zoveel waard is, maar zo werkt het nu eenmaal in het professionele voetbal. Ik heb hier nog een contract tot 2019 en ik ben hier nu vierenhalf jaar. Ik heb een goede reputatie opgebouwd in het team, alles is goed, geloof me maar”, sluit Rodríguez af.

Bezig met laden …