voetbalzone

Goed nieuws voor Bayern: ‘Ik hoop hier langer dan twee jaar te blijven’

Peter Nusselder02 dec 2015, 13:40
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2015, 13:40
Advertentie

Bayern München kon dit seizoen lange tijd niet beschikken over de aanvallers Arjen Robben en Franck Ribéry, maar veel hinder heeft de Duits kampioen daarvan niet ondervonden. De nieuwkomers Douglas Costa en Kingsley Coman toonden zich de afgelopen maanden uitstekende vervangers.

voetbalzone

Waar de Braziliaan werd overgenomen van Shakhtar Donetsk, is Coman voor twee seizoenen gehuurd van Juventus. Het heeft er echter alle schijn van dat de Fransman ook na die periode in München blijft. “Ik hoop hier langer dan twee jaar te blijven”, tekent BILD op uit de mond van Coman. De kans is groot dat zijn verblijf bij Bayern inderdaad verlengd wordt.

Der Rekordmeister heeft de vrijheid om te bepalen of Coman na de zomer van 2017 nog mag blijven en mede gezien de leeftijd van Robben en Ribéry is het waarschijnlijk dat Coman tegen die tijd kan rekenen op een nieuw contract. De Fransman hoopt definitief in de voetsporen van zijn landgenoot te treden. “Het is mijn doel om zo goed te worden als Ribéry, al moet ik nog veel leren.”

Bezig met laden …