voetbalzone

Goed nieuws voor fans van Leicester City: ‘Hij was moe en had kramp’

Daniel Cabot Kerkdijk05 mrt 2016, 20:47
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2016, 20:47
Advertentie
/

Nadat Tottenham Hotspur en Arsenal elkaar in evenwicht hielden, door met 2-2 gelijk te spelen, profiteerde Leicester City zaterdagavond volop. De koploper van de Premier League won met 0-1 door een doelpunt van Riyad Mahrez. Hoewel de voorsprong op Tottenham op is gelopen tot vijf punten, spreekt men bij Leicester City nog niet van een gelopen race.

“De weg is nog lang en zwaar”, stelt manager Claudio Ranieri vooruitblikkend op de resterende negen competitiewedstrijden. “De titel is nog niet van ons. We zullen moeten blijven vechten en dan zien we wel wat er gebeurt. Hoeveel punten we nodig hebben, weet ik niet. Ik heb mijn spelers gewoon gevraagd om elk duel als een finale te spelen.”

In die titelstrijd kan Leicester City in ieder geval gebruik blijven maken van Mahrez. De doelpuntenmaker viel uit met een, zo leek het, hamstringblessure, maar de Algerijn is in orde. “Hij was moe en had last van kramp”, zo verklaarde Ranieri de wissel van zijn sterspeler tegenover BBC Sports. “Met zijn goal was hij voor ons vandaag weer goud waard.”

Riyad Mahrez! Leicester City wint met 0-1 bij Watford! Vijf punten voorsprong, negen duels te gaan… #watlei #premierleague

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Bezig met laden …