voetbalzone

‘Goed teken, het versterkt mijn hoop dat Bakkali voor België zal kiezen’

Peter Nusselder09 sep 2013, 10:10
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2013, 10:10
Advertentie

Het is nog altijd niet zeker of Zakaria Bakkali zijn interlands zal gaan spelen voor België of Marokko. De aanvaller van PSV mag voor beide landen uitkomen, maar heeft nog geen beslissing. De vleugelspits is door bondscoach Marc Wilmots wél opgenomen in de Belgische selectie.

/

Tegen Schotland kwam Bakkali vrijdag niet in actie; de zeventienjarige PSV’er heeft de keuze tussen België en Marokko nog niet gemaakt en stond zodoende niet eens op het wedstrijdformulier. “Maar ik heb gezien hoe hij na de wedstrijd meteen bij de andere spelers was en hoe hij de overwinning met de anderen mee ging vieren bij de meegereisde Belgische supporters”, zegt Philippe Collin.

De voorzitter van de Technische Commissie van de Belgische voetbalbond gaat er dan ook van uit dat de in Luik geboren Bakkali op korte termijn zijn debuut zal maken bij de Rode Duivels. “Dat lijkt me een goed teken en het versterkt mijn hoop dat hij voor België zal kiezen”, vervolgt Collin in gesprek met Het Laatste Nieuws. De verwachting is dat Bakkali de knoop doorhakt voordat België op 11 oktober tegen Kroatië speelt.

Bezig met laden …