voetbalzone

Gomes denkt aan vertrek in januari, keeper Jol kopt opponent knock-out

Daniel Cabot Kerkdijk12 sep 2011, 10:20
Laatst bijgewerkt: 12 sep 2011, 10:20
Advertentie

Heurelho Gomes is wellicht aan zijn laatste maanden bij Tottenham Hotspur bezig. Harry Redknapp heeft altijd vertrouwen gehad in de Braziliaanse doelman, die sinds zijn komst in 2008 van PSV niet altijd een evenwichtige indruk maakte. Ofschoon Gomes in de Europa League tegen Hearts in de basis stond, zat hij in de laatste twee Premier League-wedstrijden niet eens op de bank.

/

De veertigjarige Brad Friedel is voorlopig de nummer één van Tottenham. "Gomes is niet blij en hij overweegt in januari te vertrekken", weet Redknapp. "Als hij de kans krijgt om elders te spelen, dan gaat hij er voor. Het is niet zo dat ik niet meer op Gomes reken en hem derde doelman heb gemaakt, maar ik vind het beter als Carlo Cudicini op de bank zit. Friedel is een fantastische doelman."

In Engeland wordt ook volop gesproken over het luchtduel tussen Martin Schwarzer en Junior Hoilett tijdens het duel tussen Fulham en Blackburn Rovers (1-1). Na een misstap van Stephen Kelly gingen doelman en aanvaller een luchtduel aan. De hoofden gingen tegen elkaar en Hoilett kreeg gedurende een zeven minuten durende behandeling drie à vier hechtingen in zijn hoofd. Blackburn-coach Steve Kean had een rode kaart voor Schwarzer verwacht, terwijl Martin Jol van a 50-50 situation sprak.

Bezig met laden …