voetbalzone

Gomes: ‘Ik wil dolgraag terug naar PSV, maar ik ben nog niet gebeld’

Thijs Post13 mei 2013, 00:05
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2013, 00:05
Advertentie

Het is nog onduidelijk wie komend seizoen onder de lat staat bij PSV. Boy Waterman stond afgelopen seizoen tussen de palen, Przemyslaw Tyton zat op de reservebank, de aan RKC verhuurde Jeroen Zoet kende een uitstekend jaar en de club wordt ook in verband gebracht met een terugkeer van Heurelho Gomes. Laatstgenoemde hoopt dat de clubleiding contact met hem opneemt.

/

Dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. “Ik wil dolgraag terug naar PSV, maar niemand heeft me nog gebeld.” Over interesse van andere clubs heeft de 32-jarige Braziliaan niet te klagen. “Er is volop belangstelling.” Gomes mag mogelijk transfervrij weg bij Tottenham Hotspur, dat hem in de tweede helft van het seizoen verhuurde aan TSG Hoffenheim.

Zijn verblijf in Duitsland was geen succes: de sluitpost brak zijn hand en miste het slot van het voetbaljaar. Gomes stond tussen 2004 en 2008 al onder contract bij PSV. Daar groeide hij uit tot een publiekslieveling en velen vonden hem de beste keeper van de Eredivisie.

Bezig met laden …