voetbalzone

Götze: ‘Ik zou het geweldig vinden als hij ook naar Bayern gaat’

Gijs Freriks19 okt 2014, 20:20
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2014, 20:20
Advertentie

Bayern München beroofde Borussia Dortmund al van de sterspelers Mario Götze en Robert Lewandowski en Marco Reus wordt mogelijk de volgende. Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge gaf donderdag niet voor het eerst toe dat de kampioen van Duitsland interesse heeft in de 25-jarige Reus en Götze zou zijn ex-ploeggenoot met open armen ontvangen.

voetbalzone

“Ik kan erg goed met Marco opschieten. Hij moet zelf een beslissing nemen, gaat er helemaal zelf over. Maar ik zou het wel geweldig vinden als hij hier naartoe komt”, zegt Götze in gesprek met BILD. De matchwinner van de WK-finale in Brazilië maakte vorig jaar zomer voor een som van 37 miljoen euro de overstap naar de Allianz-Arena en Reus kost na dit seizoen naar verluidt 25 miljoen.

De media gingen aanvankelijk uit van een contractueel vastgestelde afkoopsom van 35 miljoen, maar Rummenigge verklapte in augustus in BILD dat die prijs dus tien miljoen lager ligt. Die uitspraak kwam hem op veel kritiek uit Dortmund te staan. Reus heeft in Westfalen overigens nog een contract tot de zomer van 2017.

Bezig met laden …