voetbalzone

Götze maakt op Twitter pijnlijke uitglijder richting vriend Reus

Erik van Dam31 mei 2016, 16:57
Laatst bijgewerkt: 31 mei 2016, 16:57
Advertentie
/

Mario Götze ging dinsdag pijnlijk in de fout op Twitter. De aanvallende middenvelder van Bayern München stuurde zo rond de bekendmaking van de EK-selectie van Duitsland een tweet de wereld in, waarin hij Marco Reus feliciteerde met diens verjaardag. De persoonlijke wens die er achteraan kwam was echter ongelukkig getimed.

Juist op het moment dat Götze zijn tweet verstuurde, maakte bondscoach Joachim Löw bekend dat hij Reus niet meenam naar Frankrijk vanwege een liesblessure. Götze was zich daar waarschijnlijk nog niet van bewust en schreef onder een foto van zichzelf met Reus: “Gefeliciteerd met je verjaardag, Marco! Ik kan bijna niet wachten op ons volgende toernooi samen! #vivelefreundschaft”

De twee speelden in hetzelfde team bij Borussia Dortmund en kwamen elkaar ook veelvuldig tegen bij Duitsland, waardoor er een vriendschap ontstond. Götze ontdekte de fout al vlot en stuurde een corrigerende tweet naar buiten. “Gefeliciteerd @marcinho11, maar dit is echt heel verdrietig. Ongelooflijk, het doet me pijn. #vivelefreundschaft”. Reus miste het WK 2014 ook al door een kwetsuur.



Bezig met laden …