voetbalzone

Götze verklapt: 'Reus wil naar Manchester United'

Bart Kruyt16 apr 2014, 15:43
Laatst bijgewerkt: 16 apr 2014, 15:43
Advertentie

Manchester United is bezig aan een bedroevend seizoen en zal dit voetbaljaar gaan eindigen zonder een prijs en vermoedelijk zelfs zonder Champions League-voetbal voor volgend seizoen. In de zomer wil David Moyes dan ook de transfermarkt op en een van de spelers die in beeld zou zijn bij de coach van United is Marco Reus. Volgens Mario Götze ziet hij een transfer naar United wel zitten.

voetbalzone

Götze komt sinds de zomer uit voor Bayern München, maar speelde daarvoor met Reus samen bij Borussia Dortmund. De twee spraken toen al met elkaar over hun toekomstplannen. "Toen ik nog bij Borussia zat, wilde Marco naar United vertrekken", wordt Götze geciteerd. "Dat is nog niet veranderd." Mogelijk is dit voor United het teken om tot actie over te gaan.

De 24-jarige Reus is bezig aan zijn tweede seizoen in Dortmund en is, samen met Robert Lewandowski, uitgegroeid tot de sterspeler in het elftal van Jürgen Klopp. Zijn contract in het Signal Iduna Park loopt nog tot medio 2017 door en in deze verbintenis zit naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom van ongeveer veertig miljoen euro.

Bezig met laden …