voetbalzone

Goudeerlijke Del Piero zet handtekening onder nieuw miljoenencontract

Daniel Cabot Kerkdijk21 feb 2013, 07:00
Laatst bijgewerkt: 21 feb 2013, 07:00
Advertentie
/

Alessandro del Piero speelt ook komend seizoen in de A-League van Australië. De 38-jarige aanvaller heeft donderdag zijn handtekening onder een nieuw contract met Sydney FC gezet. De oud-international maakte vorig jaar zomer de overstap naar het Australische voetbal, na jarenlang voor Juventus te hebben gespeeld.

Met zijn nieuwe contract verdient Del Piero naar verluidt anderhalf miljoen euro, exclusief sponsorinkomsten. "Ik ben hier heel erg blij mee", vertelde de Italiaan. "Dit is een geweldig moment, voor beide partijen. Of dit mijn laatste contract is? Op mijn leeftijd moet je gewoon heel eerlijk zijn en het van jaar tot jaar bekijken."

Del Piero maakte tot dusver elf doelpunten in achttien duels voor Sydney FC en is ook buiten de lijnen tot een hit uitgegroeid. De toeschouwersaantallen nemen toe, net als de commerciële activiteiten van de club uit de A-League. Sydney FC bungelde voor de komst van Del Piero onderin, maar staat nu vijfde en maakt kans op deelname aan de play-offs om de landstitel.

Bezig met laden …