voetbalzone

Goudhaantje Beckford hoopt op transfer na goal op Old Trafford

Daniel Cabot Kerkdijk06 jan 2010, 22:34
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2010, 22:34
Advertentie

Leeds United-spits Jermaine Beckford hoopt op een overstap naar een grotere club. De aanvaller was afgelopen week groot nieuws in Engeland, nadat een treffer van zijn voet voor Manchester United uitschakeling opleverde in de FA Cup. Beckford heeft inmiddels een transferverzoek ingediend.

/

League One-club Leeds nam Beckford (26) in 2006 over van Wealdstone, dat actief is op amateurniveau. De Engelse spits tekende sindsdien voor 62 competitietreffers en hoopt dat clubs na de bekersensatie overtuigd zijn geraakt van zijn kwaliteiten. Beckford maakte op Old Trafford niet alleen de winnende treffer, maar blonk ook uit door sterk spel tegen Nemanja Vidic en Wes Brown.

Newcastle United ligt volgens diverse Britse tabloids op pole-position om Beckford in te lijven. The Magpies degradeerden afgelopen seizoen uit de Premier League en zijn een divisie lager momenteel lijstaanvoerder. Leeds hoopt tijdens de huidige transferwindow nog wat te kunnen verdienen aan Beckford, die een aflopend contract heeft.

Bezig met laden …