voetbalzone

Govou is slecht imago zat en stelt voor minimumcontract te tekenen

Daniel Cabot Kerkdijk27 nov 2010, 22:13
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2010, 22:13
Advertentie

Sidney Govou wil af van zijn slechte imago. De aanvaller van Panathinaikos kwam dit seizoen enkele malen negatief in het nieuws omdat hij in het nachtleven van Athene was gesignaleerd. De Griekse club legde de Fransman forse boetes op, maar inmiddels ziet ook Govou in dat hij weer vanaf nul moet beginnen.

/

Govou heeft via zijn zaakwaarnemers het voorstel gedaan om een minimumcontract te tekenen. Dat houdt in een maandsalaris van 1.050 euro, exclusief premies en andere eventuele extra's. "Ik heb mijn zaakwaarnemers verteld dat ik bereid ben om voor een minimumloon te spelen", stelt de ex-speler van Olympique Lyon. "Ik heb nog drie jaar te gaan hier en ik wil aantonen dat ik hier niet voor niets ben gekomen."

Govou vindt het logisch dat hij onlangs buiten de selectie van Panathinaikos werd gezet. "Ik moet laten zien wat ik in me heb. De afgelopen tijd heb ik dat nog niet kunnen doen. Maar we zijn nog niet eens in december en ik ben ook nog anderhalve maand geblesseerd geweest. Ik twijfel er niet aan dat het lukt."

Bezig met laden …