voetbalzone

Govou moet verantwoording afleggen na avondje stappen

Bart Kruyt12 okt 2010, 20:45
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2010, 20:45
Advertentie

Frans international Sidney Govou heeft heel wat uit te leggen bij zijn club Panathinaikos. De aanvaller moet de Griekse topclub voor vrijdag een brief sturen waarin hij zich verantwoordt voor zijn avondje uit van afgelopen zondag, zo melden Griekse media.

/

Het is tegen de regels van de regerend kampioen om op bepaalde avonden te gaan stappen. Govou, die deze zomer overkwam van Olympique Lyon, is niet voor de eerste keer in de fout gegaan bij zijn nieuwe club: op 3 oktober had de Frans international al een waarschuwing gekregen nadat hij het uitgaansverbod had genegeerd door te laat thuis te komen. In september was Govou nog te laat bij een training.

Een woordvoerder van Panathinaikos liet weten dat de buitenspeler een boete wacht tussen de twintig- en vijftigduizend euro. Deze zomer tekende Govou een tweejarig contract bij de landskampioen van Griekenland. Daarvoor was de 31-jarige international maar liefst elf seizoenen actie voor Lyon en hij kwam in die periode tot 292 competitiewedstrijden waarin hij 49 keer doel trof.

Bezig met laden …