voetbalzone

Granada laakt Real Madrid: ‘Die vraag op de site is zeer respectloos’

Thijs Post20 sep 2015, 11:05
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2015, 11:05
Advertentie

Real Madrid won zaterdag met 1-0 van Granada, dat de schade dus beperkt hield in Santiago Bernabéu. Granada had zelfs recht op een doelpunt en de enige treffer van de wedstrijd was een doelpunt met een luchtje: de treffer van Karim Benzema had een zweem van buitenspel. In de Spaanse media haalt Granada-trainer José Ramón Sandoval uit naar Real Madrid.

voetbalzone

De Koninklijke had voorafgaand aan de wedstrijd aan de supporters gevraagd hoeveel doelpunten Real Madrid zou gaan maken tegen Granada. Vorig seizoen werd het 9-1, maar de vraagstelling werd nu opgevat als zeer respectloos. “Ik wil altijd winnen. In Bernabéu is dat niet makkelijk, maar iedereen onderschat Granada. Dat deed Real Madrid zelf ook op de clubwebsite”, begint Sandoval.

“De fans werd gevraagd hoeveel doelpunten Real Madrid zou maken. Dat is zeer respectloos. Iedereen had het over die 9-1, maar wij hebben het gewoon goed gedaan. Met iets meer geluk, zeker bij de arbitrage, hadden we zelfs een resultaat kunnen boeken”, aldus Sandoval.

Bezig met laden …