voetbalzone

Grant: 'Finale FA Cup is het beste nieuws wat we konden krijgen'

Daniel Cabot Kerkdijk12 apr 2010, 09:30
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2010, 09:30
Advertentie

Portsmouth plaatste zich zondag verrassend voor de eindstrijd van de FA Cup. De reeds gedegradeerde hekkensluiter van de Premier League was op Wembley na verlenging te sterk voor Tottenham Hotspur (2-0). Het sportieve succes komt het financieel noodlijdende Pompey goed uit. Door haar status van finalist en inkomsten uit de recettes verdient de club ongeveer twee miljoen euro. In de finale is niemand minder dan koploper Chelsea de opponent.

/

Manager Avramt Grant was na afloop dolblij én geëmotioneerd. "Niemand weet hoe het voelt om manager van deze club te zijn dit seizoen. Elke dag bid ik dat er geen nieuws is, want al het nieuws dat we te horen krijgen is slecht nieuws. Nu hebben we het beste nieuws dat we kunnen krijgen. Dit gaat allang niet alleen meer over voetbal."

"Niet alleen op voetbalgebied is er dit seizoen veel gebeurd. Er zijn vele andere zaken waar we tegen hebben moeten vechten. Vijf spelers waren niet fit en tijdens de laatste training raakten twee spelers bovendien geblesseerd. Spelers speelden niet op hun eigen positie. We hadden geen enkele verdediger op de bank zitten. Ondanks alles spelen we toch de finale. Wat kan ik nog meer zeggen?"

Bezig met laden …