voetbalzone

Grant gaat voor stunt tegen Manchester United en adviseert Ferguson

Daniel Cabot Kerkdijk29 nov 2010, 19:25
Laatst bijgewerkt: 29 nov 2010, 19:25
Advertentie

Dinsdag ontmoeten West Ham United en Manchester United elkaar in het kader van kwartfinale van de Carling Cup. De ploeg van Sir Alex Ferguson is dit seizoen nog ongeslagen, maar op Upton Park hoopt de gastheer van Avram Grant op een stunt. “West Ham komt niet vaak tot de kwartfinale van een competitie, dus we zullen proberen om te winnen.”

/

Manchester United is de fiere koploper van de Premier League, maar Grant adviseert de titelkandidaat nuchter te blijven. “Je moet niet op je best zijn in de eerste paar maanden, maar op het einde van het seizoen”, zegt de Israëlische trainer. “Alex is erg intelligent. Hij doet het elk jaar. Ik kan me géén seizoen herinneren dat United startte met full power.” The Hammers staan overigens laatste en wisten slechts tweemaal in de Premier League te winnen dit seizoen.

“We proberen zo goed mogelijk te spleen en soms hebben we succes, soms niet.”, vervolgt Grant, die hoopt op de steun van de achterban. “De fans zijn fantastisch. Ze zagen ons een slechte prestatie afleveren tegen Liverpool (3-0 verlies). Ik hoop dat ze dit kunnen continueren en dat ze er alles aan zullen doen om ons te steunen.” Lars Jacobsen mag, omdat hij voor Blackburn Rovers al in het toernooi in actie kwam, niet spelen. Scott Parker wordt waarschijnlijk gespaard, terwijl Kieron Dyer mogelijk terugkeert van een hamstringblessure.

Bezig met laden …