voetbalzone

Grant: 'Je kunt veel dingen kapot maken, maar niet onze wilskracht'

Daniel Cabot Kerkdijk06 mrt 2010, 17:54
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2010, 17:54
Advertentie

Trainer Avram Grant bereikte met het noodlijdende Portsmouth de halve finale om de FA Cup, door met 2-0 te winnen van Birmingham City. Voor trainer en club betekende de zege meer dan zomaar een overwinning. "Voetbal is meer dan alleen voetbal. Al deze mensen zijn zó blij", vertelde de Israëliër.

Na de ereronde toonde coach Grant zich opgetogen over het knappe resultaat. "Je kunt veel dingen kapot maken, maar niet onze wilskracht", zo keek de oefenmeester terug op de roerige tijden voor zijn club. "De wilskracht van de spelers en supporters was groot. Andere mensen dachten misschien dat we ten onder zouden gaan, maar niemand kan onze wilskracht breken."

"Ik ben erg trots, als je spelers met de leeftijd van Hermann Hreidarsson en David James alles ziet geven voor het team. Dat is belangrijk voor het voetbal." Grant en Pompey gaan nu naar Wembley, wat de coach een prestatie vindt die vergelijkbaar is met het bereiken van de Champions League-finale met Chelsea. "Er zijn momenten in je leven die je nooit vergeet, en dit is er één van."

Bezig met laden …