voetbalzone

Grayson: 'We waren een paar minuten af van een fantastisch resultaat'

Peter Nusselder08 jan 2011, 17:56
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2011, 17:56
Advertentie

Lange tijd leek het erop dat Leeds United voor een daverende bekerstunt ging zorgen, door Arsenal in het eigen Emirates Stadium uit de FA Cup te gooien. In de slotfase kwamen The Gunners echter toch nog terug tot 1-1, waardoor de ploegen veroordeeld zijn tot een replay, die in Leeds plaats zal vinden.

/

Leeds is onder leiding van trainer Simon Grayson op jacht naar promotie naar de Premier League en toonde tegen Arsenal aan dat voetballen op dat niveau geen kansloze missie hoeft te zijn. “Ik ben natuurlijk een beetje teleurgesteld”, zegt de oefenmeester in de Engelse media, “want we waren maar een paar minuten af van een fantastisch resultaat vandaag”, kijkt Grayson terug op de remise tegen Arsenal.

“Ik zei vooraf tegen de spelers dat ze zichzelf en de supporters trots moesten maken, en dat hebben ze gedaan. De jongens hebben individueel goed gespeeld, maar de successen die we hebben behaald en die in de toekomst nog volgen zijn een teamprestatie”, weet de coach. “Arsenal is een geweldige club, en het is een compliment aan mijn spelers dat ze gevoetbald hebben om te winnen. We hebben ons niet verstopt.”

Bezig met laden …