voetbalzone

Gremio sluit juridische maatregelen tegen dissident López niet uit

Daniel Cabot Kerkdijk06 jan 2010, 07:27
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2010, 07:27
Advertentie

Gremio de Porto Alegre staat voor een dilemma. Maxi López heeft dinsdag laten weten dat hij niet de intentie heeft om dit kalenderjaar het shirt van de Braziliaanse club om de schouders te dragen. Gremio huurt de Argentijnse aanvaller tot aan het einde van dit jaar van FK Moskou uit Rusland.

/

De afgelopen weken werd de 25-jarige aanvaller, die in het verleden bij Barcelona op de loonlijst stond, nadrukkelijk met Lazio in verband gebracht. Gremio liet telkens weten dat López niet van club zou veranderen. De Brazilianen betaalden een half jaar geleden enkele miljoenen voor de helft van de transferrechten, naast het bijbehorende bedrag voor de onderlinge huurovereenkomst.

Gremio sluit juridische maatregelen niet uit, zo laat de nummer acht van afgelopen seizoen in een officiële verklaring weten. De aanvaller, die in 24 wedstrijden elf keer scoorde, heeft nog niet op het standpunt van Gremio gereageerd. Wel lijkt duidelijk te zijn geworden dat hij ook niet naar Moskou wil terugkeren. Daar loopt het contract van de blonde Argentijn pas eind 2011 af.

Bezig met laden …