voetbalzone

Greuther Fürth doet substantieel bod op ADO-aanvaller Van Duinen

Peter Nusselder03 jul 2013, 11:43
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2013, 11:43
Advertentie

Er is opnieuw een Duitse club geïnteresseerd in Mike van Duinen. Het naar de Bundesliga gepromoveerde Eintracht Braunschweig probeerde al om de aanvaller over te nemen van ADO Den Haag, maar kreeg nul op het rekest. Greuther Fürth doet nu ook een poging Van Duinen in te lijven.

/

BILD meldt dat Greuther Fürth belangstelling heeft voor de 21-jarige Nederlander en namens de clubleiding wordt dat door manager Rouven Schröder bevestigd. “Het klopt, we willen deze speler hebben. En we hebben al een bod neergelegd bij ADO”, maakt de beleidsbepaler duidelijk. Het Duitse dagblad gaat het om een aanbieding van ongeveer een miljoen euro.

Greuther Fürth, dat afgelopen seizoen degradeerde en tijdens de komende jaargang dus in de 2. Bundesliga zal uitkomen, hoopt spoedig iets te horen uit Den Haag. Eintracht Braunschweig, na de zomerstop wél op het hoogste Duitse niveau actief, ving onlangs al bot bij ADO, toen het verzocht om niet alleen Van Duinen, maar ook diens ploeggenoot Tjaronn Chery over te nemen.