voetbalzone

Grieken willen PSV te snel af zijn in jacht op nieuwe directeur

Erik van Dam15 apr 2014, 20:42
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2014, 20:42
Advertentie
voetbalzone

AZ maakte deze week bekend dat Toon Gerbrands per 1 september weggaat bij de club. De algemeen directeur heeft er bijna twaalf jaar in Alkmaar opzitten en acht het moment straks daar om AZ te verlaten. De club verkeert in rustig vaarwater en hij denkt dat iemand anders nu het beste directeur kan worden. PSV wil Gerbrands graag hebben, maar PAOK wil de Eindhovenaren aftroeven, meldt RTV Noord-Holland.

PAOK sloot het seizoen zondag af als nummer twee van Griekenland, op een straatlengte afstand van kampioen Olympiacos Piraeus. De club heeft Gerbrands gevraagd of hij de leiding op zich wil nemen in Saloniki, maar hij heeft nog niet gereageerd op de aanbieding. Een niet nader genoemd accountantskantoor zit eveneens achter hem aan, stelt de regionale radio- en televisiezender.

Gerbrands herhaalt dinsdagavond nog eens dat PSV hem niet officieel benaderd heeft. Maandag zei hij reeds dat hij voor zijn gevoel verschillende kanten op kan. PSV neemt afscheid van Tiny Sanders als algemeen directeur. Het wil graag snel een opvolger aanstellen, maar Gerbrands blijft nog sowieso tot 1 september verbonden aan AZ.

Bezig met laden …