voetbalzone

Grijsaard plakt er nog een seizoen aan vast bij kampioen Rangers

Bart Kruyt16 jul 2011, 23:13
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2011, 23:13
Advertentie

David Weir is ook volgend seizoen in het shirt van Glasgow Rangers te bewonderen. De verdediger is inmiddels 41 jaar oud en loopt al een tijdje met grijze haren over het veld, maar is nog altijd fit en heeft een nieuw, eenjarig contract bij de Schots landskampioen getekend. “Het heeft een tijdje geduurd, maar ik ben blij dat het is afgerond”, reageerde Weir.

/

De mandekker heeft er al 4,5 jaar bij Rangers opzitten en speelde tot dusver 162 competitiewedstrijden voor de club. “Dit is de plek waar ik wil zijn en omdat de manager dacht dat ik het team nog kan helpen, ben ik blij dat ik een nieuw contract heb kunnen tekenen”, zei Weir. “Ik heb vanmorgen getekend in Belfast en ik ben blij dat de kogel door de kerk is.”

Weir debuteerde in het seizoen 1992/93 in het betaalde voetbal en speelde vier jaar voor Falkirk, voordat hij via Heart of Midlothian in de Engelse Premier League belandde. De Schotse verdediger speelde jarenlang voor Everton en kwam tot 235 duels voor the Toffees, voordat hij naar Rangers trok. Met die club werd hij in het afgelopen seizoen landskampioen.

Bezig met laden …